Route planning

Route Zondag 18 augustus om 08.30 uur.  (Circa 80 KM)(Vertrek vanaf Pa)

Vanuit Elsloo, Westelijke kanaalweg langs Julianakanaal, Geulle, Itteren, Borgharen, Limmel, Geusselt, Amby, Bemelen, Cadier en Keer, Honthem, Bruister­bosch, Banholt, Terlinden, Hoogcruts, De Plank, Aubel, Val-Dieu, Neufchateau, Mortroux, Dalhem, Visé, Moelingen, Withuis, Eysden tot voor de autobaan­brug naar rechts en direct links de kleine weg naar Gronsveld. Van hieraf binnendoor naar de molen van Grons­veld en langs Heer naar Rothem, Meerssen, Bunde, Dennenberg op en door Kasen, Moorveld, Hussenberg naar Elsloo.

Route Zondag 25 augustus om 08.30 uur.  (Circa 80 KM)(Vertrek vanaf Pa)

Route Zaterdag 31 augustus om 08.30 uur (Vertrek vanaf Pa)

ODS Classic, info volgt per mail of app