02-04-2017 Rondje Bilzen

Vandaag met 13 DHL-ers, wederom onder prima omstandigheden, nu een ritje richting het Westen met als keerpunt Bilzen. Ietsjes later dan normaal vertrokken richting Kotem, waar men druk bezig was, met de voorbereidingen van de carnalvalsoptocht die middag. Mooie en rustig route over dito (fiets) wegen,  wel weer malheur gehad omdat een paaltje te laat werd opgemerkt ergens in Bilzen. Buiten wat blauwe plekken en een gescheurd beenwarmer lijkt de schade mee te vallen, alhoewel de racefiets wel een flinke herstelbeurt nodig zal hebben. Onderweg ook nog 2 lek gereden, waardoor we pas rond 12.30 bij Lou en Olga lekker in het zonnetje op het terras konden gaan bijtanken. Desondanks een mooi begin van de Zondag.

Onderstaand de exacte route.

De route kan hier gedownload worden