26-04-2014 Rondje Geilenkirchen

Laatste weekeinde van de maand, gebruikelijk onze lange route. Ditmaal richting Duitsland, gebied waar we bijna nooit komen. Zeer mooie en rustige fietsomgeving met dito fietspaden langs de Wurm. Rustplaats Bauernhof in Beeck was er een om letterlijk je vingers bij af te likken, heerlijk en eigenlijk teveel duitsgebak. Onderweg geweest met 16 DHL-ers waaronder 2 gastrijders, onder 'n stralend zonnetje met weinig wind. Zal  waarschijnlijk jaarlijkse tocht gaan worden.

Elsloo, Catsop, Beek, Geverik, Kelmond, Genhout, Spaubeek, Schinnen, Oirsbeek, Merkelbeek, Etzenrade, Gangelt, Gillrath, Panneschopp, Teveren, Scherpenseel, Geilenkirchen, Suggerath, Prummern, Adweiler, Beeck, Leiffarth, Randerath, Himmerich, Porselen, Dremmen, Randerath, Kraudorf, Uetterarth, Straeten, Waldenrath, Putt, Schierwaldenrath, Breberen, Hongen, Havert, Isenbruch, Nieuwstadt, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Graetheide, Berg, Urmond, Stein, Elsloo

De route kan hier gedownload word