Onder lekkere temperaturen met 11 DHL-ers de route gereden vanuit Elsloo naar Beek, vervolgens Spaubeek, langs omgeploegde voetbalveld van Schinnen richting Thull. Hier klein lusje gemaakt via Vaesraede om via kleine klimmetje uit te komen bij Naanhof. Hier overgestoken richting Hoensbroek om langs kasteel Hoensbroek weer autobaan A67 over, om via Ten Esschen en Retersbeek Klimmen binnen te knallen. Vervolgens via Walem op lange weg richting Valkenburg gekomen. Aangezien in centrum Valkenburg alles gereed gemaakt wordt voor WK wielrennen, verbetering van het wegdek, lusje via politiebureau moeten maken. Na dit openhoudt weer op weg richting Meersen. Van hieruit rondje Waterval, naar Schimmert en Aalbeek. Hier links af richting Nuth, om via Grijzegrubben en de Makro naar Schinnen, Spaubeek. Als extra vandaag nog kleine klimmetje richting Schimmert. Hier bleek wie zijn benen nog had gespaard. Via Genhout en Catsop terug naar Elsloo. Lekker toerke vandaag.

De route kan hier gedownload worden