Fiets 3-daagse Elsloo

Fiets 3-daagse Elsloo 2017

Cafe “OOS HEIM” heeft dit jaar voor de 11e keer de fiets 3-daagse Elsloo georganiseerd samen met Wielertrimclub “DHL” op vrijdag 14 juli, zaterdag 15 juli en zondag 16 juli 2017.fiets3daagse

De routes gingen langs de mooiste plekjes in de omgeving van Elsloo. De routes waren makkelijk te volgen via onze unieke goed herkenbare pijlen, dus men hoefde tijdens het fietsen geen gebruik te maken van de papieren routebeschrijving. We hebben dan ook alleen maar positieve reacties gekregen van de deelnemers.

Helaas waren de weergoden ons dit jaar niet helemaal goed gezind, waardoor we het record aantal deelnemers van 2016  niet gehaald hebben, maar toch meer deelnemers als voorgaande jaren. Vooral de zondag heeft het goedgemaakt

Wij danken graag alle deelnemers die dit jaar hebben meegefietst.

Ook danken wij vooral onze sponsors, waardoor we ook een mooi bedrag kunnen schenken aan een "Goed Doel" (hier komen we later op terug)

Bij de loterij die er elke dag gehouden is, zijn er ook nog prijzen niet afgehaald nl.;

Vrijdag , groen 426 en blauw 938

Zaterdag , wit 620, 738  en  965